Managed hosting door True

Telindus verder onder Belgacom-vlag

 

Belgacom en Telindus laten weten dat het openbaar bod op alle uitstaande aandelen en warrants van Telindus op 6 januari 2006 met succes werd afgesloten. 90,86 procent van de aandelen Telindus werd ingebracht in het bod.

De prijs van de aangeboden aandelen van Telindus Group zal uiterlijk op 18 januari 2006 aan de verkopers van aandelen worden betaald. De komende dagen wordt bij de CBFA een nieuw bod ingediend om de resterende aandeelhouders de kans te geven hun aandelen en warrants tegen dezelfde voorwaarden in te brengen.

‘We zijn verheugd over het vertrouwen dat de Telindus-aandeelhouders stellen in het partnerschap van Belgacom en Telindus,’ aldus Didier Bellens, president & CEO van Belgacom. ‘We gaan nu met het management van Telindus samenzitten om onze gemeenschappelijke doelstelling te volbrengen en deze transactie in het beste belang van alle Belgacom- en Telindus-aandeelhouders af te ronden.’

‘We kijken ernaar uit een deel te worden van de Belgacom Groep en een solide basis te leggen om ons gemeenschappelijk netwerkintegratie- en IT-aanbod voor de corporate- en businessmarkt verder uit te breiden,’ zei Ronald Everaert, CEO van Telindus. ‘Het partnerschap met Belgacom biedt ons bedrijf, onze werknemers en onze klanten nieuwe opportuniteiten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1070772). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.