Managed hosting door True

Sophos stelt nieuwe CEO aan

 

Sophos, leverancier van software tegen virussen, spam, spyware en policy-misbruik voor de zakelijke markt, heeft Steve Munford aangesteld als CEO.

Munford is verantwoordelijk voor de algemene leiding van het bedrijf, dat meer dan 35 miljoen gebruikers van de geïntegreerde beveiligingsoplossingen heeft. Hij is de opvolger van de gezamenlijke CEO’s en oprichters van Sophos, Jan Hruska en Peter Lammer.

Munford is bij Sophos begonnen als president Noord-Amerika en vervolgens doorgegroeid naar chief operating officer. Eerder was hij president van anti-spambedrijf ActiveState, dat in 2003 door Sophos werd overgenomen.

‘Sophos is de afgelopen jaren enorm gegroeid in de IT-beveiligingsmarkt en we hebben een strategische positie ingenomen,’ aldus Munford. ‘Hoewel de beveiligingsbedreigingen snel veranderen, heeft Sophos laten zien in staat te zijn hier snel en adequaat op in te spelen en te blijven groeien. Ik zie er naar uit deze ontwikkeling verder te stimuleren.’

De voormalige CEO’s en oprichters Jan Hruska en Peter Lammer blijven actief als leden van de raad van bestuur. ‘Sophos is nu precies 20 jaar actief,’ zegt Hruska. ‘Peter en ik zijn blij dat we een sterke nieuwe CEO hebben gevonden in de persoon van Steve Munford. Hij brengt naast continuïteit ook nieuwe energie en focus in het bedrijf.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1069238). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.