Managed hosting door True

Five 4 U gaat producten OKI Printing Solutions voeren

 

OKI Printing Solutions en distributeur Five 4 U hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. De overeenkomst houdt in dat Five 4 U vanaf 1 januari 2006 producten van OKI in het assortiment zal voeren.

Het gaat in eerste instantie om de high-end kleurenlaserprinters series C5000 en C9000. Het onderdeel Grafiplus van Five 4 U zal zich hiermee vooral op de grafische wereld richten. Five 4 U is een distributeur van Apple-computers, randapparatuur en grafische software zoals Adobe, Enfocus en Filemaker. Grafiplus biedt via gespecialiseerde dealers totaaloplossingen voor de grafische sector, zoals uitgeverijen, reclamebureaus, prepressbedrijven en drukkerijen. De high-end office en grafische laserprinters van OKI vullen de oplossingen van Grafiplus goed aan.

‘De C9600 en C9800 bijvoorbeeld zijn toepassingsgerichte kleurenlaserprinters en passen dus uitstekend in ons aanbod voor de grafische markt,’ aldus William Overweg, verantwoordelijke voor de activiteiten van Grafiplus. ‘Je kunt er bijvoorbeeld banners mee printen tot een breedte van 1,20 meter. Ideaal voor het maken van storyboards. Andere mogelijkheden zijn cd-hoesjes en visitekaartjes. OKI levert producten van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Daarmee zijn ze interessant voor een breed segment. We verwachten er veel van.’

Voor OKI betekent de samenwerking met Five 4 U een belangrijke aanvulling op het verkoopnet. ‘Hoewel een aantal van onze printers zeer goed aansluit op Apple-apparatuur, hebben we onze producten tot nu toe met name verkocht via dealers die op Microsoft georiënteerd zijn,’ aldus Korstiaan van Kleef, sales en marketing director van OKI Printing Solutions. ‘Met Five 4 U krijgen we nu ook voet aan de grond in het Apple-segment.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1032134). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.