Managed hosting door True

Progress Software neemt DataDirect over

 

Progress Software Corporation is akkoord gegaan met overname van vrijwel alle bezittingen en bepaalde dochterondernemingen van DataDirect Technologies Limited.

Progress Software Corporation, leverancier van technologie voor het bouwen van bedrijfsapplicaties, is akkoord gegaan met overname van vrijwel alle bezittingen en bepaalde dochterondernemingen van DataDirect Technologies Limited. Het laatstgenoemde bedrijf heeft zich gespecialiseerd in op standaarden gebaseerde data access componenten voor softwareontwikkelaars. De overnameprijs wordt, na aftrek van liquide middelen en na bepaalde aanpassingen van de balans, geschat op 73,5 miljoen euro in contanten. Verwacht wordt dat het nieuwe bedrijf direct een positieve cashflow heeft, in het eerste jaar verwaterde inkomsten genereert en daarna winst zal boeken. Exclusief afschrijving van de aangekochte immateriële activa en eenmalige kosten in verband met de overname, wordt verwacht dat de overname direct winstgevend is.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/102904). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.