Managed hosting door True

Epson maakt bestellen demo-apparatuur makkelijker

 

Epson-dealers kunnen vanaf vandaag hun Epson demo-modellen online bestellen. Hiermee vereenvoudigt Epson de procedure aanzienlijk.

‘Als de consument het kan vastpakken en kan zien verkoop je het gewoon gemakkelijker. Een groot aantal van onze dealers deelt deze mening,’ zegt Frank Prünte, salesmanager DACH bij Epson. ‘Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat onze vakhandelaren op eenvoudige wijze demo-apparatuur kunnen bestellen.’

Epson-partners kunnen de demo-modellen in de nieuwe webshop via www.epson-store.nl onder bijzondere voorwaarden aanschaffen. Epson biedt de mogelijkheid om elk kwartaal maximaal drie verschillende producten te bestellen.

Prünte: ‘In het kader van onze Go-to-Market-strategie hebben wij de afgelopen maanden de samenwerking met de vakhandel verder verbeterd. Onze sterke oriëntatie op het kanaal wordt dus ook uitgedrukt in effectief functionerende processen. Onze partners kunnen zich op deze manier meer concentreren op de service naar hun de klanten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1022148). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.