Managed hosting door True

Netasq lanceert veilige resellerkerstactie

 

Netasq, Europese leverancier van IPS-firewalls, start vandaag met een zeer voordelige 'Trade in'-kerstactie. Deze actie wordt op pan-Europees niveau onder de aandacht gebracht van securityresellers die bewezen kennis te hebben van internet- en netwerkbeveiliging.

Bedrijfsnetwerken staan onder continue bedreiging van aanvallen van buitenaf, die firewalls niet altijd ‘real time’ identificeren en elimineren. Hiermee lopen ondernemingen een groot risico dat netwerken gehacked worden of tijdelijk onbeschikbaar zijn. Om de kerstdagen te vrijwaren van deze onrustbarende bedreigingen, biedt Netasq resellers de mogelijkheid verouderde en slecht functionerende firewalls van eindgebruikers om te ruilen voor Netasq’s UTM-oplossingen die gebruik maken van het geïntegreerd intrusion prevention system.

Resellers die gespecialiseerd zijn op het gebied van internet- en netwerkbeveiliging kunnen deelnemen aan deze Trade in-actie door contact op te nemen met hun Netasq-distributeur. Bedrijven die hun firewall laten vervangen, ontvangen korting op de aanschaf van de Netasq-oplossing. Resellers krijgen echter de garantie dat deze vermindering van prijs niet ten koste gaat van de marge; deze blijft gelijk aan de vastgestelde margepercentages.

Seamus Cook-McMillen, district manager Northern Europe bij Netasq, is ervan overtuigd dat deze actie een doorslaand succes zal worden. ‘Veel bedrijven nemen genoegen met beveiligingsproducten die enkele jaren geleden nog voldeden, maar tegenwoordig niet meer afdoende zijn. Bedreigingen worden steeds geavanceerder en daar moeten firelwalls ‘real time’ op reageren. Met onze Trade in-actie bieden we resellers een voordelige mogelijkheid om producten van derde partijen te vervangen zonder in te leveren op hun marges. Ik verwacht dat veel resellers hun kans zien en eindgebruikers kennis laten maken met onze ‘veilige kerstactie’.

Voor meer informatie kijk op: http://www.netasq.com/pdf/Tradein_Flyer_EU-NL_web.pdf.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1003360). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.