Managed hosting door True

BIS koopt Westland AV Group

 

BIS, leverancier van AV-products en AV-solutions, heeft de Westland AV group uit Delft overgenomen.

De Westland AV Group, die bestaat uit drie bedrijven én waarvan Westland AV de voornaamste bijdrage levert, zal als BIS vestiging in Delft binnen BIS integreren. BIS maakt vandaag bekend dat de officiële overname eind november is getekend. Door de overname is BIS niet alleen de grootste voor AV products en AV solutions, maar ook op het gebied van evenementen verhuur.

Teus Dekker, directeur/eigenaar van de internationale BIS groep: ‘Westland is een autoriteit op het gebied van evenementen verhuur. Zij kunnen ieder evenement voorzien van de juiste apparatuur, kennis en kunde. Het hele traject wordt tot in de puntjes voor de klant verzorgd; van het kleinste evenement tot de grootste congressen met duizenden bezoekers. BIS heeft met de aankoop van Westland een grote stap gezet om de evenementen verhuur, die nog niet zo’n sterke schakel binnen BIS was, te versterken. Wij hadden deze expertise zelf ook wel in huis, maar door de groei van onze activiteiten, zaten wij met een behoorlijk capaciteitstekort. Dit tekort hebben wij met de overname van de Westland AV group opgelost. Tegelijkertijd hebben we voldoende apparatuur en kennis in huis gehaald om onze verhuuractiviteiten verder uit te breiden.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1001774). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.