Managed hosting door True

BakBone neemt Constant Data over

 

BakBone Software, leverancier van databeschermingsoplossingen, heeft de overname van storage-leverancier Contant Data afgerond. BakBone neemt Constant Data over voor 5 miljoen dollar in contanten.

Deze overname biedt BakBone een opening naar de markt voor datareplicatie- en hoge-beschikbaarheidssoftware. Het is ook een belangrijke stap in de realisatie van de recent aangekondigde Integrated Data Protection-strategie (IDP) voor optimalisatie van de functionaliteit voor databescherming.

Met IDP biedt BakBone een suite van geïntegreerde databeschermingsoplossingen voor effectief beheer van databescherming en het realiseren van hogere niveaus van databeschikbaarheid. De
multiplatform-replicatietechnologie van Constant Data is een aanvulling op de heterogene platformondersteuning van de NetVault backup en disaster recovery-technologieën. Verder biedt deze technologie gebruikers een holistische aanpak voor het beheer van databescherming.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1001328). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.