Managed hosting door True

Baas nieuwe techbaas pensioenuitvoerder AZL

 

Alexander Baas

Alexander Baas start per 22 augustus 2022 als directeur Technologie & Transformatie bij AZL, onderdeel van verzekeringsconcern NN Group. Hij wordt verantwoordelijk voor de technologische vernieuwing van de pensioenuitvoerder en de overstap van pensioenfondsen, hun werkgevers en deelnemers naar het nieuwe pensioenstelsel. Baas werkte eerder als it-directeur bij VGZ, de Volksbank en SNS.

De 56-jarige Baas heeft veel ervaring bij banken en verzekeraars in het tot stand brengen van it-transities, klant- en data-gedreven digitalisering en het realiseren van een veilige it-omgeving.

Hij noemt zijn nieuwe positie een 'fantastisch mooie uitdaging'. Baas wijst er op dat de pensioensector aan het begin staat van een ingrijpende verandering waarbij deelnemers van fondsen veel meer betrokkenheid bij de dienstverlening krijgen. 'AZL is met zijn uitgebreide pensioenkennis, klantgerichte collega’s en een sterke moeder, goed voorgesorteerd om een grote rol in deze transformatie te spelen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7385354). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.