Managed hosting door True

Exact Globe ondergaat volledige make-over

 

Make-up

Exact brengt een nieuwe versie uit van Exact Globe, het programma waar 13.000 ondernemingen hun bedrijfsprocessen mee aansturen. Bij Exact Globe+ is de software onder de motorkap volledig vernieuwd en voorzien van de laatste technologie.

Globe+ beoogt een complete oplossing te zijn voor het beheren en monitoren van financiële en operationele processen. De nieuwe versie biedt als voordeel dat toekomstige toepassingen sneller en eenvoudiger zijn te implementeren, aldus het bedrijf.

Naast de technologie is ook het design van het programma verbeterd. Volgens Joep Hoeks, chief product officer van Exact, maakt dat de software nog gebruiksvriendelijker. De ontwikkelaars hebben meer dan zes miljoen coderegels in meer dan 3.300 applicaties aangepast.

Exact zegt dat gebruikers van Exact Globe gemakkelijk kunnen overstappen naar de Globe+-versie. Momenteel zijn de Nederlandse en Belgische wetgevingen beschikbaar. De komende maanden worden de wetgevingen voor andere landen uitgerold. Daarnaast worden functies, zoals Productie, Salaris, en WMS toegevoegd.

PSD2

Vanmorgen presenteerde Exact ook zijn periodieke update. In Exact Online komt de bankkoppeling van PSD2 (Europese wet voor het betalingsverkeer van consumenten en bedrijven) voor rekeninghouders van Rabobank beschikbaar. Met deze nieuwe generatie bankkoppelingen ontvangen gebruikers minimaal vier keer per dag de laatste bankgegevens. Transacties worden sneller verwerkt, terwijl gebruikers controle houden over wie er bij de bankgegevens kan.

Verder wordt het accountants gemakkelijker gemaakt bankkoppelingen van cliënten te bewaken. Zij kunnen nu met de bankkoppeling-monitor de status van bankkoppelingen van administraties controleren. Vanuit de monitor is het ook mogelijk om een PSD2-bedrijfsscreening te starten zodat klanten met hun accountants een nieuwe PSD2-bankkoppeling kunnen opzetten.
 
Exact Bouw7, een softwareoplossing speciaal voor kleinere aannemers, heet voortaan Exact Online Bouw.  Hiermee is de software volledig geïntegreerd in de familie van Exact Online-oplossingen. Exact heeft de afgelopen jaren verschillende overnames gepleegd om zijn positie in de bouw te versterken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7351871). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.