Managed hosting door True

Investeerders geloven in fintech-startup Sprinque

 

V.l.n.r.: Manoj Tutika, Juan Espinosa en Mark Holleman van Sprinque. Foto: Jimmy on the Run Studio.

De in Amsterdam gevestigde fintech-startup Sprinque heeft 1,7 miljoen euro opgehaald bij de investeringsfondsen VC Volta Ventures (Nederlands) en Force Over Mass (Brits) en een aantal private investeerders waaronder Gaston Aussems, voormalig directeur van betalingsverwerker Mollie. Sprinque, pas een halfjaar oud, levert een software-as-a-service-betaaloplossing voor zakelijke transacties online.

Volgens Sprinque mist de zakelijke markt goede oplossingen voor gestroomlijnde betaalprocessen online, zoals die in de consumentenwereld al wel bestaan. Het bedrijf heeft daarom een digitale infrastructuur gebouwd om het afrekenen van zakelijke transacties net zo soepel te laten verlopen als een bestelling bij een webshop voor consumenten.

'Er zijn nu meer dan driehonderd b2b-marktplaatsen in Europa en het merendeel daarvan is in de afgelopen vijf jaar opgericht. Maar als het aankomt op b2b-betalingen, vindt het leeuwendeel nog steeds offline plaats. Bij Sprinque willen we handelaren helpen met een klantvriendelijke checkout-infrastructuur voor digitale b2b-handel', aldus directeur Juan Espinosa (ex-Messagebird).

Espinosa heeft Sprinque opgericht samen met Manoj Tutika (techdirecteur) en Mark Holleman (productdirecteur). Zij hebben elkaar ontmoet bij het angel-investeringsplatform Antler die de startup ook van beginnend kapitaal voorzag. Nu is daar 1,7 miljoen aan investeringsgeld bijgekomen voor onder andere product-uitbreidingen en het aansluiten van klanten op het betaalplatform.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7243550). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Fintech

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.