Managed hosting door True

Solvinity neemt Securify over

 

Solvinity koopt een meerderheidsbelang in Securify, specialist in agile security, pentesting en red teaming. De Amsterdamse cloud-dienstenprovider laat de eveneens hoofdstedelijke cybersecurity-specialist als zelfstandige eenheid opereren. Beide partijen verwachten dat de 25 security-experts van Securify goed passen bij Solvinity, aanbieder van beheerde it-diensten.

Hans van den Broek, ceo van Solvinity, verwacht dat zijn bedrijf nu verder kan groeien door nieuwe securityservices aan te bieden. ‘De agile security-initiatieven van Securify sluiten bijvoorbeeld uitstekend aan bij onze eigen devsecops-diensten,’ zegt hij. Andersom kunnen klanten van Securify hun voordeel doen met de platform-as-a-service-diensten van Solvinity. Deze liggen op het gebied van cloud transformation, application management en user services.

Securify werd opgericht door medewerkers van ABN Amro, Rabobank en DeltaLloyd. David Vaartjes zal, samen met Kees Stammes, eerder dit jaar als algemeen directeur aangesteld, Securify blijven besturen. Cengiz Han Sahin, voormalig medebestuurder, blijft research director en strategisch adviseur. Hij gaat zich daarnaast samen met Yorick Koster richten op de ontwikkeling van zijn nieuwe bedrijf ThreatFabric. Dat richt zich op het voorkomen van fraude bij mobiele betalingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7240576). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.