Managed hosting door True

Keylane doet dochter Flexiq via mbo van de hand

 

splitsing

Het Utrechtse softwarebedrijf Keylane verkoopt zijn dochteronderneming Flexiq, een consultancybedrijf gericht op de pensioen- en levenbranche. Het bedrijf gaat via een management buy-out over naar het zittend management, Gerrit Noorman en Magchiel Kessen.

Keylane richt zich op het ontwikkelen en implementeren van software voor de verzekerings- en pensioensector, met name als software as a service (saas). De adviesactiviteiten van Flexiq passen niet langer bij de bedrijfsstrategie en zijn daarom via een mbo afgestoten, meldt het bedrijf. Wel blijven beide partners en levert Flexiq tijdelijke capaciteit bij de softwareimplementaties die Keylane uitvoert.

Flexiq presenteert zich als consultancy-organisatie gericht op de pensioen- en levenbranche, actief op het snijvlak van business en ict. Het bedrijf levert personeel voor trajecten op het terrein van migraties, implementaties, conversies, dataschoning en beheer.

Flexiq is opgericht eind 2007 en telt zo'n veertig medewerkers. Het bedrijf houdt kantoor in Capelle aan den IJssel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6602609). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.