Managed hosting door True

Tjip neemt fintech-specialist Newest Industry over

Bedrijf wordt dochteronderneming van fintechsoftwareontwikkelaar

 

Deal handen schudden overname

Tjip uit Delft, ontwikkelaar van frontoffice-software voor de financiële wereld, neemt Newest Industry over. Dit bedrijf exploiteert onder andere woonplatform Jumba.nl en de financiële ‘Mijn’-omgeving Digido.nl. Het bedrijf gaat door als dochteronderneming van TJIP. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt. Het merk ‘Newest Industry’ en de organisatie ervan blijven behouden.

Newest Industry uit Bergen op Zoom ontwerpt en ontwikkelt customer engagement platforms voor financieel dienstverleners en de vastgoedmarkt. Deze dienstverlening sluit volgens Tjip goed aan bij zijn eigen platforms, zoals MeetingpointAdvies, een vergelijkingssite voor financieel adviseurs en het Tjip Mortgage Platform, een platform dat fungeert als intermediair tussen hypotheekverstrekkers en de markt. Het bedrijf uit Delft wil in de toekomst de diverse platforms met elkaar combineren en vooral meer inzetten op de vastgoedmarkt.  

Tjip komt voort uit een groep softwaremakers die onder anderen werkten aan Chipper, één van de chipkaarttechnologieën voor elektronisch betalen aan het eind van de vorig eeuw. Er werken een man of tachtig bij het bedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6312517). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.