Managed hosting door True

Ohpen koopt implementatiespecialist Fynn Advice

 

MBO handen samenwerking overname

Het Amsterdamse Ohpen, softwareleverancier voor banken, neemt Fynn Advice voor een onbekend bedrag over. Dat is een eveneens Amsterdams implementatie- en adviesbedrijf voor de financiële sector. De medewerkers gaan aan de slag op de implementatie-afdeling van Ohpen. Hiermee wil de leverancier zijn internationale groei bevorderen.

Fynn Advice is een adviesbureau voor de financiële sector gespecialiseerd in beleggen, sparen en betalen. Het heeft zijn oorsprong in België, waar het in 2010 is opgericht onder de naam DynaFin Consulting. In 2015 is Pieter Aartsen een Nederlandse vestiging gestart. Begin dit jaar is die Nederlandse tak zelfstandig geworden onder de naam Fynn Advice. Op dat moment is ook Rogier van Arkel toegetreden als partner.

Het implementatiebedrijf wordt nu overgenomen door Ohpen. Dat bedrijf levert een zogenaamd core banking-platform. Dat platform levert software aan banken op het gebied van beleggen en sparen. Via de overname treden de Fynn-medewerkers in dienst bij Ophen. De consultants gaan over naar de implementatieafdeling. De managing partners treden ook in dienst. Pieter Aartsen wordt binnen de directie verantwoordelijk voor de Nederlandse activiteiten en Rogier van Arkel wordt chief delivery officer.

Pieter Aartsen, managing partner bij Fynn Advice, vindt het een mooie stap om de expertise van Fynn te laten opgaan in Ohpen. ‘We kennen de markt en hebben verstand van core banking systemen. Tel daarbij op het unieke platform van Ohpen en je krijgt een zeer bijzondere samenwerking.’

Ohpen

Ohpen, opgericht in 2009, biedt zijn core banking platform als bpo-dienst of SaaS-oplossing aan banken, verzekeringsmaatschappijen en vermogensbeheerders. Het heeft ruim 120 medewerkers in dienst, verspreid over kantoren in Amsterdam, Londen en Barcelona. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6205960). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.