Managed hosting door True

Dynapps neemt Alpiek over

 

De Belgische implementatiepartner Dynapps van het erp-pakket Odoo heeft Alpiek overgenomen. Dit is de op één na grootste Odoo-implementatiepartner actief in de Nederlandse markt. Hiermee wil Dynapps zijn internationale expansie versnellen.

De overname biedt vijftien experts en een portefeuille van tachtig referenties. Hiermee consolideert Dynapps zijn marktpositie in de Benelux. De onderneming heeft meer dan tweehonderd klanten en ondersteunt 4.500 actieve gebruikers.

Dynapps, in 2010 opgericht door ceo Karel Hendrickx en coo Janik Thorez, is

meegegroeid met Odoo, het Waalse erp-bedrijf opgericht door Fabien Pinckaers. Odoo hanteert een opensourcefilosofie en biedt een uitgebreide suite van bijna 40.000 zakelijke toepassingen, variërend van boekhouding tot e-commerce, crm, logistiek en hr.

De vraag naar Odoo blijft groeien.

Dynapps heeft het doel het grootste aantal Odoo-klantreferenties wereldwijd te behalen en te behouden. Om deze ambitie te verwezenlijken, ging Dynapps in 2021 een samenwerking aan met Green Park Investment Partners, een investeringsmaatschappij met kantoren in Gent en Amsterdam, met een focus op digitale diensten en hr-software.

De overname van Alpiek markeert de eerste stap in Dynapps' ambitieuze ‘buy-and-build’-strategie om haar geografische aanwezigheid uit te breiden. Momenteel zijn er vergevorderde gesprekken in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk om nog verdere uitbreiding te bewerkstelligen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7568543). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.