Managed hosting door True

SD Worx neemt Poolse SAP HR-specialist over

 

SD Worx, de Europese leverancier van hr- en payrolloplossingen, heeft Gavdi Poland overgenomen. Dit bedrijf, met hoofdkantoor in Warschau, levert consultancy voor SAP HCM (Human Capital Management) en SAP SuccessFactors, naast diensten voor applicatiebeheer.

Volgens SD Worx is Gavdi Polen marktleider in SAP HR-oplossingen in Polen, met een portfolio van cloudgebaseerde en lokale oplossingen. Het heeft ook eigen oplossingen ontwikkeld die compatibel zijn met de SAP HR-software. De onderneming werd in 2006 opgericht als filiaal van de Deense Gavdi Group.

Gavdi Polen telt meer dan 120 SAP payroll- en hcm-experts en heeft kantoren in Katowice, Poznań, Warschau (hoofdkantoor) en Wroclaw. Vandaag ondersteunt ze meer dan 250 klanten, voornamelijk lokale middelgrote en grote Poolse organisaties. In 2022 realiseerde de onderneming een omzet van zowat 8 miljoen euro. ‘De acquisitie van Gavdi Poland ondersteunt onze uitbreiding in Centraal- en Oost-Europa en onze SAP HR-capaciteiten voor grotere klanten’, vertelt Kobe Verdonck, ceo van SD Worx.

Het managementteam van Gavdi Polen blijft de onderneming leiden als onderdeel van SD Worx. Vanaf 2024 wordt de onderneming geïntegreerd onder het SAP solutions-merk van SD Worx. Het bedrag van de overname wordt niet bekendgemaakt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7562408). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.