Managed hosting door True

IFS lijft Falkonry in voor ai-analyse assetmanagement

 

Erp-bedrijf IFS neemt Falkonry over, een Amerikaanse leverancier van ai-software voor data-analyse bij het beheer van activa en processen in de defensie- en maakindustrie. De software speurt naar verstoringen en ongebruikelijk gedrag.

Voor IFS biedt Falkonry een aanvulling op zijn huidige portfolio van software voor nabootsing, optimalisatie en planning van bedrijfsprocessen op basis van artificiële intelligentie (ai). Het is de derde overname van het oorspronkelijk Zweedse IFS sinds 2021.

Afgelopen juni werd het Canadese Poka ingelijfd, in juli 2022 namen de Zweden Ultimo Software Solutions uit Nunspeet over en een jaar eerder was het Amerikaanse Customerville aan de beurt.

Falkonry, opgericht in 2012 door ceo Nikunj Mehta, heeft zijn hoofdkantoor in het Californische Cupertino en is ook gevestigd in Mumbai, India.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7551765). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.