Managed hosting door True

Main neemt meerderheid in Amerikaans Cloud Coach

 

De Haagse softwareinvesteerder Main Capital is de nieuwe eigenaar van Cloud Coach. Dit bedrijf uit Colorado levert diensten om grip te houden op de kosten en bezetting rond complexe consultancyprojecten. De diensten worden aangeboden via de cloudinfrastructuur van Salesforce.

Main bouwt met deze investering zijn marktpositie in de Verenigde Staten uit. Het is de bedoeling dat de investeerder Cloud Coach ondersteunt om te groeien, zowel organisch als met vervolgovernames.

PSA en PPM

Cloud Coach ontwikkelt oplossingen voor wat in het jargon Professional Services Automation (PSA) en Project Portfolio Management (PPM) wordt genoemd. Doordat deze draaien binnen de Salesforce-omgeving, kunnen klanten ze relatief eenvoudig integreren in hun bestaande processen. De Amerikaanse onderneming bedient klanten in de technologie, gezondheidszorg, consumentengoederen, nutsbedrijfen en professionele dienstverlening. Met Mains investering kan het bedrijf nieuwe markten aanboren, zowel in de VS als in Europa.

In het investeringsportfolio van Main zitten meerdere bedrijven die actief zijn in de wereld van PSA en PPM, zoals Qics in Katwijk en het Zweedse Björn Lundén dat vorig jaar de Nederlandse erp-leverancier King Software inlijfde. Voor zijn Amerikaanse activiteiten heeft Main sinds een aantal maanden een kantoor in Boston.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7512490). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.