Managed hosting door True

Ai-functies van IBM Watson in SAP Start

 

SAP volgt Microsoft, Google en andere vooraanstaande techbedrijven met de integratie van artificiële intelligentie (ai) in zijn oplossingen. Europa’s grootste softwarebedrijf gebruikt daarvoor IBM Watson-technologie.

Dat SAP voor IBM kiest, is geen verrassing zijn want beide bedrijven werken ook samen aan generatieve ai en omvangrijke taalmodellen.

IBM Watson komt terecht in onder meer de digitale assistent van SAP Start. Gebruikers kunnen met SAP Start zoeken naar, starten en interactief omgaan met apps die worden geleverd in SAP’s cloud-oplossingen. Deze integratie moet voor een grotere productiviteit zorgen. De ai-functionaliteit omvat zowel natuurlijke taalmogelijkheden als voorspellende inzichten.

SAP gaat de nieuwe mogelijkheden van de digitale assistent in SAP Start op termijn uitbreiden naar andere SAP-oplossingen. Veelvoorkomende taken worden geautomatiseerd waardoor meer tijd overblijft voor strategische taken. SAP Start biedt intelligentie op het moment van besluitvorming. Ai helpt informatie uit allerlei gegevensbronnen te halen en gebruikersvragen over verschillende bedrijfsprocessen te beantwoorden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7501563). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.