Managed hosting door True

Samenwerking WRQ en BEA Systems

 

WRQ en BEA brengen een gezamenlijke oplossing voor het snel inzetten van bedrijfskritische hostapplicaties in het totale ontwikkelingstraject op de markt.

WRQ heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met BEA Systems, leverancier van software voor de applicatie-infrastructuur. WRQ gaat een complete oplossing voor hostintegratie verzorgen voor BEA WebLogic Server, BEA WebLogic Integration, BEA WebLogic Portal en BEA Liquid Data for WebLogic. Bovendien is WRQ functionaliteiten aan het ontwikkelen waarmee haar integratietechnologie direct kan worden uitgebreid naar de komende release van BEA WebLogic Workshop 8.1. De nieuwe oplossingen van BEA en WRQ bevatten zowel onderdelen uit WRQ Verastream als uit WRQ Reflection. Klanten van BEA kunnen van WRQ’s expertise op het gebied van hostintegratie profiteren om waardevolle bedrijfslogica en data die in bestaande bedrijfssystemen zitten opgesloten opnieuw te gebruiken en integreren. Het gezamenlijke productaanbod van BEA en WRQ is ontwikkeld om het integratieproces te stroomlijnen. Het biedt gebruikers de mogelijkheid hostfunctionaliteiten snel en eenvoudig te hergebruiken voor nieuwe initiatieven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/749). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.