Managed hosting door True

Main bouwt aan Europese bouwsoftwaregroep

 

Main Capital heeft de in München gevestigde bouwsoftwareleverancier PMG overgenomen. Het is een add-on-acquisitie voor het vorig jaar april gekochte Pro4all, een aanbieder van software voor de bouw uit Woerden. Dit partnership is de eerste stap in de ambitie om een Europese bouwsoftwaregroep te vormen.

PMG, opgericht in 2009 met hoofdkantoor in München, is actief voor de bouw- en vastgoedsector. Het bedrijf (veertig man) biedt het hoofdproduct Pave, een samenwerkingsplatform dat de levenscyclus van bouwprojecten ondersteunt. Een belangrijke, trouwe klant is Rohde & Schwarz.

Pro4all (vijftig man), opgericht in 2001, zegt een sterke positie in de Nederlandse bouwindustrie te hebben verworven dankzij zijn documentmanagementoplossing Docstream. In de afgelopen jaren is het productaanbod uitgebreid met de kwaliteitsborgingtool Snagstream en Prostream, een projectmanagementplatform dat bouwspecifieke projectmanagementaspecten faciliteert zoals de BIM-standaard en proactief risicomanagement.  

Pro4all en PMG bedienen gezamenlijk een groep van ruim duizend klanten in de Benelux en DACH-regio.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7481616). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.