Managed hosting door True

SAP-partner TheValueChain koopt HuRis

 

Van links naar rechts: de managementleden Sander Surewaard (HuRis), Dieter Oversteyns (TVC), Luc Kusters (HuRis), Ivan Leysen (TVC) en Pieter van Reisen (HuRis)

De Belgische SAP-partner TheValueChain neemt zijn Nederlandse branchegenoot HuRis uit Culemborg over. Hoewel het bedrijf uit Kontich al een brede waaier aan sectoren en processen ondersteunt, wilde de snel groeiende implementatiepartner nieuwe stappen zetten op het vlak van personeelszaken.

De jongste acquisitie sluit aan bij de trend dat SAP-partners in de Benelux de handen ineen slaan. Onlangs kocht Aiden, de Nederlandse specialist voor de middenmarkt, Nessi uit Wijnegem. Eerder gingen Anrova uit het Vlaamse Lier en Domani uit Venlo samen om vervolgens Zeibur uit Dordrecht over te nemen en kocht TheValueChain de SAP-sectorgenoten IDinIT uit Den Bosch en Canguru uit Mechelen.

Met de overname van HuRis is TheValueChain ongeveer even groot als Aiden dat in België overigens nog niet is uitgekocht. Het bedrijf uit Kontich zit na de acquisitie van HuRis op 415 medewerkers verspreid over tien vestigingen.

Human resources (hr) consultancy-specialist HuRis is gespecialiseerd in SAP SuccessFactors en SAP HXM. ‘Zo kunnen we onze klanten op een breder gebied ondersteunen en flexibeler inspelen op de vragen uit de markt,’ verklaart Ivan Leysen, managing partner van TheValueChain, de keuze voor het bedrijf uit Culemborg.

Dieter Oversteyns, eveneens managing partner, voegt toe: ‘HuRis heeft een decennialange expertise in HR consultancy opgebouwd. Optimalisatie en automatisering door middel van SAP staan er centraal. Bovendien heeft HuRis, net zoals TheValueChain, de afgelopen jaren met succes geïnvesteerd in de ontwikkeling van add-ons waarmee standaard SAP-oplossingen voor bepaalde sectoren of deeldomeinen verrijkt worden.’

Overigens blijft HuRis onder eigen vlag varen met behoud van identiteit, managementteam, medewerkers en partners.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7478965). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.