Managed hosting door True

Main Capital slaat slag in Denemarken

 

Main Capital Partners neemt een meerderheidsbelang in TimePlan Software. Dat is een Deense leverancier van software voor personeelszaken. Het doel is het bedrijf uit Aalborg middels acquisities internationaal te laten groeien.

TimePlan, opgericht in 1995, telt zo’n 45 medewerkers. Het bedrijf biedt software voor personeelsplanning en -administratie en tijdregistratie. TimePlan is gespecialiseerd in de ondersteuning van complexe arbeidswetgeving, ook in andere landen. Het bedient momenteel ruim 240 klanten, met vaak vestigingen in diverse Europese landen, waaronder Jysk, Salling Group, Merlin Entertainment Group, Ikea en Bauhaus.

Begin deze maand roerde Main Capital zich ook al op de Duitse markt. De investeerder verwierf toen een meerderheidsbelang in UHB Consulting, een leverancier van softwareoplossingen voor de gezondheidszorg.  

Maar de investeerder koopt niet alleen softwarebedrijven, regelmatig is het ook tijd voor een exit. Zo stootte Main kortgeleden Artegic af, een Duitse specialist in marketing-automatiseringssoftware, aan United Marketing Technologies. Deze eveneens Duitse branchegenoot is onderdeel van DuMont Mediengruppe. Main stapte begin 2017 in bij Artegic.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7438517). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.