Managed hosting door True

Renzo Taal nieuwe directeur Duits Thinkproject

 

Renzo Taal

Renzo Taal wordt per 14 november 2022 de nieuwe baas van Thinkproject. Dit is een Duitse leverancier van informatiemanagementsoftware voor de bouw- en installatiebranche. Taal volgt Patrik Heider op die heeft besloten Thinkproject te verlaten.

Renzo Taal heeft ervaring als topmanager in verschillende rollen bij onder andere crm-expert Salesforce. Zijn laatste functie bij dit bedrijf was algemeen directeur Azië in Singapore. Daarvoor was hij werkzaam voor UiPath (leverancier van robotic process automation), waar hij de EMEA-regio aanstuurde, Philips en Dell. Taal behaalde een MScBA in Finance & Information Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.  

Taal ziet het als zijn missie om als nieuwe topman de expansiekoers van Thinkproject voort te zetten. In zijn 22-jarige bestaan is het Duitse bedrijf, mede door talrijke overnames, aanzienlijk gegroeid. Het bedrijf profileert zich vandaag de dag als een Europese aanbieder van een software-as-a-service (saas)-platform voor bouw- en engineeringprojecten.

Afgelopen januari nam het nog het Franse Kairnial over met zijn systeem voor mobiele BIM (BouwInformatieManagement). 'Met geïntegreerde oplossingen wil Thinkproject de processen voor de planning, bouw en exploitatie van gebouwen in de toekomst blijven digitaliseren', aldus aankomend topman Taal.

Bij Thinkproject werken zo'n 700 man, verspreid over 23 kantoren in Europa, Azië en Australië. De hoofdzetel staat in München. In Nederland bevindt zich de locatie in Utrecht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7416508). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.