Managed hosting door True

TSS breidt uit met ‘explosievenzoeker’ TTE

 

Total Specific Solutions (TSS) heeft het Duitse TTE-Europe (TTE) overgenomen, een van Europa's toonaangevende leveranciers van track & trace oplossingen voor explosieven. Het hoofdkantoor van TSS staat in Nieuwegein. TSS telt 3900 werknemers in Europa, verdeeld over meer dan 110 bedrijfsonderdelen die bedrijfskritische software bouwen.

TTE biedt een internationaal gebruikte track and trace oplossing voor explosieven. Het traceersysteem is ontworpen en ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Duitse springstofvereniging (Deutscher Sprengverband). Met de oplossing kunnen voorraden explosieven op elk moment worden bewaakt, getraceerd en getraceerd volgens de eisen van de industrie. TTE biedt oplossingen voor fabrikanten, distributeurs en eindgebruikers van verschillende bedrijfsgrootten.

Dochteronderneming Dresden Informatik - eveneens onderdeel van de overname - biedt oplossingen voor warehouse management, track & trace en diverse oplossingen voor voorraadbeheer voor bedrijven die actief zijn in verticale markten zoals de auto-industrie, levensmiddelen en logistiek. Het warehouse management systeem (wms) beheert, controleert en optimaliseert alle soorten magazijnen, van handmatige tot volledig geautomatiseerde magazijnen.

Jasper Bollen, general manager bij TSS: 'Ik ben blij dat TTE en Dresden Informatik zich bij TSS hebben aangesloten. TTE is een bedrijfskritische oplossing die alle soorten bedrijven, inclusief overheidsorganisaties, helpt te voldoen aan de EU Identificatierichtlijn voor Explosieven. Met Dresden Informatik hebben we een leverancier van wms-oplossingen in specifieke verticals in de Dach-regio bij ons.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7394982). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.