Managed hosting door True

Montes Investments neemt ABC E Business over

 

Overname handen schudden

ABC E Business, een Microsoft Dynamics 365 Business Central-partner uit Eindhoven, is overgenomen door investeerder Montes Investments. Het zittende management met uitzondering van oprichter-algemeen directeur Emile Peels neemt een minderheidsbelang. Peels is de verkopende partij.

ABC E Business levert Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP-software, branchespecifieke apps en het Microsoft Power Platform aan het mkb. In 2020 riep Microsoft het bedrijf uit tot de nummer 1 van Nederland op het gebied van Business Central ERP-software in de cloud. 

Twintig jaar geleden richtte Emile Peels ABC E Business op als Microsoft-dienstverlener. 'Ik had toen niet durven dromen dat we nu met meer dertig 30 mensen aan de slag zijn. Maar ik besef ook dat voor de verdere toekomst en groei van ABC een extra set management-skills nodig is, die niet per se in mijn kracht ligt. En die heb ik gevonden in mijn twee mede-managementleden die al jaren bij ABC werken, Lars Hoving en Antoine Brok, en in de samenwerking met het team van Montes Investments. Ik draag het stokje vol vertrouwen over aan mijn opvolgers.'  

Montes Investments uit Voorburg investeert in bewezen ondernemingen in zakelijke dienstverlening en it.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7373084). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.