Managed hosting door True

SDB versterkt zich in kinderopvang met Quebble

 

SDB Groep neemt Quebble over en versterkt zich daarmee in de kinderopvangsector. De zorgautomatiseerder uit Zoetermeer levert een totaaloplossing voor personeelsplanning, kindplanning en het ouderportaal. Vorig jaar kocht SDB al Kindplanner, leverancier van planningssoftware voor de kinderopvang.

De aankoop van Quebble is tot stand met steun van software-investeerder Main Capital Partners die in mei 2018 instapte in de SDB Groep. 

De zorgautomatiseerder beschikt zelf over cloudgebaseerde softwareoplossingen op het gebied van personeelszaken, planning, salarisadministratie, e-learning en business intelligence. Die vormen een aanvulling op de producten van Kindplanner en Quebble om de bedrijfsvoering van kinderdagverblijven in alle breedte te ondersteunen.

De laatste jaren is een consolidatieslag gaande op de softwaremarkt voor kinderopvang. Naast de SDB Groep bouwt Kidskonnekt middels overnames zijn positie gestaag uit. Met hulp van een nieuwe investeerder, Five Arrows Growth Capital, richt dit bedrijf zich nu ook op het buitenland.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7350818). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.