Managed hosting door True

Infor benoemt Antaras tot Gold Partner in Benelux

 

Bedrijfssoftwareleverancier Infor heeft Antaras tot Gold Partner in de Benelux gepromoveerd. Deze specialist in enterprise resource planning (erp)- en business intelligence (bi)-software ondersteunt en implementeert de Infor CloudSuite voor de bouw- en installatiebranche.

Het in 2008 opgerichte Antaras verdiende de promotie door een groeiend aantal verkopen van de Infor-software bij bedrijven in de Benelux. Klanten zijn Group Ceyssens, Ventilatiespecialist Interduct en AVG Infra, Bouwstoffen, Explosievenopsporing  en Recycling. Daarnaast heeft Antaras de afgelopen tijd extra geïnvesteerd in zijn cloud-expertise en -vaardigheden.   

Volgens de directie van Antaras is er in bouw en engineering veel vraag naar een cloud-overstap. Zij verwacht dan ook het portfolio uit te breiden en meer cloudtrajecten met Infor te kunnen begeleiden. Het bedrijf heeft vestigingen in Beringen en Roermond.

   

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7317578). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.