Managed hosting door True

Bouwsoftwareleverancier 4PS breidt uit naar Duitsland

 

Oliver Couvigny (links) en Tobias Fenster (rechts)

4PS, softwareleverancier voor de bouwnijverheid, breidt uit naar Duitsland en opent een vestiging in Ulm (Baden-Württemberg). Onder de naam 4PS Bausoftware GmbH gaat het bedrijf klanten in de Duitse bouwbranche bedienen.

4PS is met zijn software voor de bouwnijverheid (bouw, gww- grond-, weg- en waterbouw, en installatietechniek) al lange tijd internationaal actief, onder meer in Engeland, Turkije, België en zelfs Australië. Met de stap naar Duitsland groeit het bedrijf internationaal verder door.

4PS zal vanuit het kantoor in Ulm de bouwnijverheid in Duitsland voorzien van een enterprise resource planning (erp)-oplossing, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, ter ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen.

Het Duitse team wordt geleid door Oliver Couvigny (ex-Axians Infoma, Axians Deutschland en Wilken Software) en Tobias Fenster (ex-Axians Infoma en Cosmo Consult). Beiden hebben veel ervaring met de Business Central-wereld.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7312643). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.