Managed hosting door True

Visma wil einde maken aan zzp-rompslomp

 

Vlnr: Jaap van der Meer (Rompslomp.nl), Richard Scheper (Visma Software), Niels Koning (Rompslomp.nl).

Visma neemt Rompslomp.nl over, een leverancier van online-boekhoudsoftware voor freelancers en zzp’ers. Via de overname wil het bedrijf het aanbod van financiële software vergroten. Ook haalt Visma extra ontwikkelaars in huis.

Rompslomp.nl is in 2015 opgericht door twee jonge ondernemers die een eenvoudig boekhoudpakket ontwikkelden voor freelancers en zelfstandigen zonder personeel (zzp).

Met de overname stromen bij Visma ook ontwikkelaars naar binnen. Jaap van der Meer en Niels Koning, de oprichters van Rompslomp.nl, ontwikkelden hun software namelijk in eigen huis. Dat komt mooi uit voor Visma want het vinden van developers is een uitdaging op de huidige ict-arbeidsmarkt.

Het tweetal is 'supertrots' op de software en het team zoals het nu staat. 'Door de krachten te bundelen met Visma Software kan Rompslomp.nl nog harder doorontwikkelen en de missie om boekhouden aangenaam te maken voortzetten’, schrijft het duo in een persbericht over de overname.

Fors aantal overnames

Visma nam de afgelopen jaren een fors aantal softwarebedrijven over. Het ging daarbij om leveranciers van boekhoudsoftware voor zelfstandige ondernemers, mkb en grootzakelijke bedrijven. Ook bedient Visma grote accountantskantoren. Recent kocht het bedrijfpensioencommunicatie-specialist Actu IT.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7303931). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.