Managed hosting door True

Arcus IT versterkt zich met Differit

 

Arcus IT neemt Differit uit Hengelo over, een implementatiepartner voor Afas. Voor de managed service provider uit Zwolle is het de tiende acquisitie. De groep zoekt alweer nieuwe overnamekandidaten. Arcus IT wil een landelijk netwerk opbouwen met in elke regio een vestiging. Ook streeft men naar spreiding over verschillende bedrijfstakken als klant.

Differit’s diensten lopen uiteen van consultancy en implementatie tot trainingen en optimalisaties. De klantenkring bestaat uit accountants, de culturele sector, gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening, handel en productie. 

De groei van Arcus IT via overnames wordt gefinancierd door Pride Capital Partners, die met name actief is op gebied van software en ict. Behalve op de Benelux richt Pride zich op de Duitstalige landen. Arcus verwierf eerder onder meer ICTaurus, Itass, Phylax ICT en Syson Automatisering. De groep telt nu meer dan tweehonderd medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7273997). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.