Managed hosting door True

Infor neemt Britse Lighthouse Systems over

 

Erp-specialist Infor kondigt de overname aan van Lighthouse Systems, een Britse leverancier van systemen voor slimme productieomgevingen. De bekendste tool van het bedrijf, Shopfloor-Online, helpt productiebedrijven bij het beheren en verbeteren van hun productie, kwaliteitsbewaking, voorraden en onderhoud.

Lighthouse Systems maakt slimme productie mogelijk door alle productieactiviteiten in een centraal softwaresysteem te verzamelen, dat dag en nacht en van overal toegankelijk is. Het systeem, dat is in te zetten in de cloud of on-premises, verbindt de fabriek met de rest van de organisatie.  Deze zogeheten manufacturing execution system-tools zijn ook volledig te integreren in de Cloudsuit-erp-omgeving van Infor. Door beide te combineren, kunnen bedrijven hun productieactiviteiten 24/7 laten draaien. 

‘Mes-oplossingen zijn van cruciaal belang voor productieorganisaties die dataconsistentie en realtime zichtbaarheid van alle fabrieksactiviteiten willen garanderen’, aldus Kevin Samuelson, ceo van Infor. ‘De integratie van deze mogelijkheden met onze industriespecifieke erp-systemen helpt ons nog krachtigere oplossingen te leveren aan productieorganisaties.’

Lighthouse is gevestigd in Crawley, ongeveer vijftig kilometer onder Londen. Het bedrijf heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Singapore. De ongeveer honderd werknemers bedienen klanten wereldwijd de automobielindustrie, bouw en constructie, voeding en drank, life science, machines en uitrusting, verpakkingen en duurzame energie. In de klantenportefeuille zit Ball Corporation, Formica, Lucite International, Nissan, Benteler en de Timken Company.

De financiële voorwaarde van de overname zijn niet bekendgemaakt. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7270029). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.