Managed hosting door True

Ctac koopt Helmondse mkb-dienstverlener Digimij

 

Ctac-hoofdkantoor Den Bosch

Clouddienstverlener Ctac uit Den Bosch neemt de Helmondse ict-dienstverlener voor het mkb, Digimij, over. Ctac krijgt tachtig procent van de aandelen van Digimij in handen. De overige aandelen blijven in eigendom van het management dat de activiteiten blijft aansturen binnen Ctac.

Het gaat om een strategische overname waarmee de beursgenoteerde ict-dienstverlener uit Den Bosch nieuwe klanten krijgt in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. De Bossche clouddienstverlener hoopt te profiteren van de vraag naar on premise en cloudgebaseerde ict-diensten binnen het mkb.

Anderzijds kunnen de klanten van Digimij rekenen op een uitgebreid aanbod van SAP- en Microsoft-diensten bij Ctac dat zich qua dienstenaanbod en klantgroepen profileert als een ict-aanbieder voor een brede doelgroep.

Digimij is een samenvoeging van de ict-dienstverleners Digisolve en Mijn ICT. De directeuren en mede-oprichters Edwin Hillen en William Verkoelen blijven aan het bedrijf verbonden. Digimij wordt een onafhankelijk onderdeel van de Ctac-groep en Hillen en Verkoelen houden een deel van de aandelen. 

Bij het overgenomen bedrijf werken twaalf mensen. Het boekte in 2020 ongeveer twee miljoen euro omzet. Ctac boekte in 2020 87,3 miljoen euro omzet en heeft zo’n vierhonderd medewerkers in dienst.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7253432). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.