Managed hosting door True

Pixelzebra en Xperit vallen voortaan onder Axelio

 

Pixelzebra, leverancier van Microsoft Dynamics (crm-software), en Xperit, een aanbieder van Microsoft Business Central (erp-oplossingen), worden onderdeel van Axelio. Het nieuwe bedrijf wil met steun van de investeerder 5CS Capital Partners uitgroeien tot een sterke groep van Microsoft-specialisten.

Frank van der Woude, in het verleden werkzaam bij Watermark, Qurius, Wolters Kluwer en SAS en sinds begin 2020 actief als partner van 5CS, gaat Axelio leiden. Hij stelt dat het bijeenbrengen van aanbieders van Microsoft-oplossingen meerwaarde biedt voor klanten, zoals het sneller en effectiever inzetten van oplossingen.   

Pixelzebra levert oplossingen op het gebied van klantbeheer (crm; customer relationship management), gebaseerd op het Microsoft Dynamics-platform. Er werken zo'n dertig personen bij het bedrijf uit Nootdorp.

Xperit,  met een twintigtal medewerkers , biedt software voor enterprise resource planning (erp) en gebruikt daarvoor het Business Central-platform van Microsoft. Het kantoor staat in Barneveld.

De Hilversumse investeringsgroep 5CS investeerder vorig jaar september ook al in de ict-sector en nam toen een belang in Databalance, een leverancier van it-beheerdiensten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7246444). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.