Managed hosting door True

Pride Capital laat Zwitsers Kendox groeien

 

Geld groei financieel

Pride Capital Partners uit Amsterdam financiert de verdere groei van Kendox. Een niet nader bekend gemaakt bedrag is als achtergestelde lening bestemd voor de uitrol van een cloudoplossing. Het Zwitserse bedrijf richt zich met zijn documentmanagementsoftware op middelgrote klanten die hun kantoor- en administratieve processen willen digitaliseren.

Ruim negenhonderd klanten in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk gebruiken archiveringsoplossingen van Kendox. Tien procent doet dat via de cloud. Door de transitie naar de cloud maakt Kendox haar producten toegankelijker voor het midden- en kleinbedrijf.

Pride Capital financiert groeiende winstgevende bedrijven in de software en it-markt. Recent kreeg ook het Belgische Netaxis een achtergestelde lening.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7224596). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.