Managed hosting door True

Insynq voegt zich bij jong fusiebedrijf SAP-partners

 

De drie SAP-partners die kortgeleden de krachten bundelden, voegen een vierde SAP-dienstverlener toe aan hun fusiebedrijf. Met Insynq uit Eindhoven ontstaat een van de grotere SAP-partnerorganisaties voor het mkb in de Benelux.

Afgelopen november fuseerden Serac en Xperi en in maart stapte ook Asecom in het jonge fusiebedrijf. Met Insynq erbij telt de samengestelde organisatie ruim tweehonderd SAP-specialisten. De nieuwe onderneming heeft ervaring op elk van de drie pijlers van de Duitse bedrijfssoftwareleverancier: SAP S/4Hana, SAP Business ByDesign en SAP Business One.

Het idee achter het samengaan van de SAP-partners is om klanten gedurende hun hele levenscyclus ondersteuning te bieden, ongeacht de bedrijfsgrootte en voorkeur voor een cloud, managed of hybride oplossing. Het kwartet bedient ongeveer zeshonderd klanten voor wie ze de diverse SAP-producten implementeren en eventueel in datacenters beheren. Dit gebeurt met diensten die de vier zelf hebben ontwikkeld voor de diverse markten waarin de klantorganisaties actief zijn.

Groeien in West-Europa

Bij de totstandkoming van het fusiebedrijf speelt Mentha Capital een belangrijke rol. Deze Amsterdamse investeringsmaatschappij springt financieel bij en helpt de bedrijven snel te groeien in West-Europa en nieuwe markten te betreden. Het is niet bekend welk aandeel Mentha in het fusiebedrijf heeft.

Insynq heeft zijn hoofdkantoor in Eindhoven, maar is ook gevestigd in Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch en Rotterdam. Er werken ongeveer vijftig mensen. De onderneming werkte al samen met Serac, Xperi en Asecom.

Hoewel het fusiebedrijf al ruim een half jaar bestaat, is er nog geen nieuwe naam gekozen. Volgens een woordvoerder wordt deze pas in oktober bekendgemaakt. In de directie van het bedrijf zitten mensen van van Serac, Asecom en Xperi. De financieel directeur is extern.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7222069). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.