Managed hosting door True

Zweedse IFS neemt Customerville over

 

Partners handen boks

IFS, de Zweedse leverancier van enterprise resource planning (erp)-software, neemt het Amerikaanse Customerville over. Customerville is vooral bekend van zijn ‘Voice of the Customer’-platform, waarmee in elke fase van de ‘customer journey’ bedrijven feedback kunnen verzamelen.

IFS en Customerville zijn geen onbekenden voor elkaar, want de tool van Customerville zit al deels geïntegreerd in het aanbod van IFS. ‘In tegenstelling tot concurrenten die enquêtes aanbieden in statische en platte formaten, transformeert Customerville klantenenquêtes in rijke, interactieve ervaringen die de respons van klanten met tussen de 400 en 600 procent verhogen’, zegt IFS-topman Darren Roos. ‘Succesvolle Voice of the Customer-programma's hebben bewezen de omzet te verhogen, kosten te verlagen en een klantgerichte cultuur te creëren.’

IFS wil de mogelijkheden van Customerville vanaf nu aan elke IFS-klant aanbieden als onderdeel van IFS Cloud. ‘Zo kunnen zij niet alleen producten of diensten leveren op basis van klantinzichten, maar kunnen zij dit ook doen in de vroege ontwerpfase, wat aanzienlijke bedrijfswaarde creëert’, aldus Roos.   

Customerville heeft, naast zijn hoofdkwartier in Seattle, een vestiging in het Spaanse Valencia. Onder meer Sky, Merck, Tata, Toyota en Arizona State University maken van de tool gebruik.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7217713). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.