Managed hosting door True

Aareon eigenaar van vastgoedautomatiseerder Twinq

 

Aareon Nederland neemt Twinq over, een leverancier van software uit Oosterhout voor beheerders van de Vereniging van Eigenaren (VvE) en vastgoedbeheerders. De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Aareon, een leverancier van vastgoed- en corporatiesoftware, versterkt zich hierdoor met een reeks portaaloplossingen.

Twinq biedt verschillende webgebaseerde klantportalen, zoals het eigenaarsportaal, incassoportaal en aannemersportaal, met als doel de administratieve last van het vastgoedbeheer voor klanten te verminderen. Vastgoedbeheerders kunnen er hun financiën, het plannen van onderhoud en het voeren van verenigingsvergaderingen mee organiseren.

Bij Aareon Nederland in Emmen werken 295 medewerkers. De software wordt gebruikt voor het beheer van circa 800.000 verhuureenheden in Nederland. Het bedrijf voert twee hoofdmerken op het gebied van enterprise resource planning (erp)-software: Tobias ERP voor de woningbouw en Rems voor de commerciële vastgoedsector.

Deze oplossingen zijn aan te vullen met applicaties als het Facilitor (facilitymanagement), ShareWorx (documentbeheer), Trace & Treasury (financiële sturing) en Fox en Mareon (ketensamenwerking). Deze laatste oplossing heeft ook functionaliteit voor VvE's: Mareon VvE wordt geïntegreerd met het verworven Twinq VvE.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7180404). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!