Managed hosting door True

Ctac zet in eerste kwartaal goede reeks door

 

Geld groei financieel

Na het boekjaar 2020 met groeiende omzet- en winstcijfers te hebben afgesloten, trekt Ctac de positieve lijn door in het eerste kwartaal van dit jaar. De omzet steeg met 20,5 procent naar 26,4 miljoen euro en de winst verdubbelde ruimschoots naar een miljoen euro. 'We zijn dit jaar goed van start gegaan', concludeert topman Henny Hilgerdenaar van de Bossche it-dienstverlener.

De forse omzetgroei is voor een deel (7,1 procent) toe te wijzen aan de overname van Oliver IT, een specialist in integratie en softwareontwikkeling, eind vorig jaar. De autonome groei (13,4 procent) werd met name gedreven door een sterkere bijdrage van de tak Detachering en Projecten, met meer vraag naar SAP/S4 Hana-oplossingen

Belangrijke winstdrijvers in het eerste kwartaal waren de toegenomen productiviteit, een strikte kostenbeheersing en een betere beheersing van de projectresultaten. 

Volgens directeur Hilgerdenaar investeert het bedrijf in zijn sectorspecifieke software-as-a-service-oplossingen voor de detailhandel en de onroerendgoedsector. Dat begint zich uit te betalen.

Bij Ctac werken 445 man. Naast het hoofdkantoor in Den Bosch is er een Belgische vestiging in Wommelgem.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7173881). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.