Managed hosting door True

Exact krijgt met Gripp greep op psa-markt

 

Exact neemt Gripp uit Tilburg over. Gripp levert online-bedrijfssoftware aan zakelijke dienstverleners, waaronder architecten, marketingagentschappen, webbedrijven en ontwerp- en adviesbureaus. Met de overname breidt Exact zijn activiteiten uit naar de zogeheten psa (professional services automation)-markt.

Exact kocht vorig jaar september van Unit4 de lokale tak Unit4 Bedrijfssoftware. Unit4 richt zich sindsdien met zijn enterprise resource planning (erp)-software op de internationale psa-markt. Exact gaat nu met de overname van Gripp (1700 klanten) Unit4 achterna, maar dan voor de zakelijke dienstverlening in Nederland.

Gripp is opgericht in 2012, bedient zo'n 1700 klanten en telt een dozijn medewerkers. Het psa-pakket bestaat uit modules voor klantrelatiebeheer, urenregistratie, facturatie van (deel)projecten, projectmanagement, inkoopmanagement en personeelszaken.

Paul Ramakers, algemeen directeur van Exact, laat weten dat Nederland een dienstenland bij uitstek is. 'En de dienstensector groeit sterk, wat het voor Exact een belangrijke groeimarkt maakt.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7164021). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.