Managed hosting door True

SAP-partner Asecom samen met Serac en Xperi

 

Asecom, aanbieder van SAP Business One-diensten, voegt zich bij Serac en Xperi. Het bedrijf met vestigingen in Breda en Wijchen sluit zich aan bij de bedrijven die in november 2020 al fuseerden. De samenvoeging is gerealiseerd via een investering van Mentha Capital. Het aandeel dat deze investeerder in het fusiebedrijf heeft, is niet bekendgemaakt.

Door de fusie ontstaat een SAP-aanbieder van ruim honderdvijftig medewerkers. Daarmee is het bedrijf een van de grotere aanbieders van SAP Business One, SAP Business By Design en S4/Hana-oplossingen in de middenmarkt van de Benelux. Het doel is om door te groeien tot een Europese speler.

De komende tijd krijgt de fusie vorm; dan wordt bekend wat de nieuwe naam van het bedrijf wordt. Ook zullen er knopen worden doorgehakt over de samenstelling van de directie en de spreiding van vestigingen over de Benelux.

Asecom werd vorige week nog uitgeroepen tot SAP Partner of the Year. Het bedrijf was naar eigen zeggen na de overname van Agion,1,5 jaar geleden, al de grootste Business One-partner in de Benelux. Met de diensten van Serac uit Utrecht en Xperi uit Boxtel, die in november 2020 fuseerden, komt het volledige SAP-aanbod bij één partij. 

Serac en Xperi

Volgens Haran Sold, partner bij investeerder Mentha Capital, is met Asecom erbij een solide basis gelegd voor een Europese groeistrategie.

Martijn van Veelen, mede-eigenaar van Asecom, ziet door de fusie zowel nationaal als internationaal verschillende mogelijkheden om groeikansen te verzilveren. ‘Samen met Serac en Xperi krijgen we aanzienlijk meer slagkracht en expertise om onze SAP-oplossingen en dienstverlening naar nog meer sectoren en organisaties te brengen.' Hij kijkt ernaar uit samen met alle medewerkers en nieuwe collega’s die volgende fase in te gaan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7148262). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.