Managed hosting door True

Infor-partner Avaap meldt zich in Amsterdam

 

Avaap, een van de grotere Infor-systeemintegrators, heeft een Benelux-vestiging in Amsterdam geopend. Dit om internationaal opererende klanten beter te kunnen ondersteunen in Europa. Naast Infor-producten is het Amerikaanse bedrijf gespecialiseerd in software van onder meer Epic, Tableau, Snowflake en Workday en het cloudplatform van Oracle.

Avaap is in 2006 opgezet door Dhiraj Shah, een van oorsprong computerwetenschapper (opgeleid aan de New Jersey Institute of Technology) Hij werkte bij enterprise resource planning (erp)-softwareleverancier Lawson en besloot voor zichzelf te beginnen als it-dienstverlener voor deze erp-productlijn. Nadat Infor in 2011 Lawson kocht, groeide Avaap uit tot een van de grotere partners van dit erp-concern. Vandaag de dag telt het bedrijf, met een hoofdkantoor in Edison (New Jersey), bijna vijfhonderd man en draait het een omzet van ruim twintig miljoen euro.

Het Europese hoofdkantoor van Avaap staat in het Engelse Cannock. Daarnaast zijn er vestigingen in Spanje (Barcelona) en Frankrijk (Parijs) en nu dus ook het Benelux-kantoor aan de Keizersgracht 62-64 (van kantoorverhuurder Workthere) in Amsterdam. 'Wij willen direct contact met onze klanten in de belangrijkste landen van Europa. Dit brengt ons dichter bij de markt. Onze internationale klanten verwachten wereldwijde ondersteuning', laat Martijn van Westerlaak, projectmanager bij Avaap, weten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7124221). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.