Managed hosting door True

VNSG benoemt twee nieuwe bestuursleden

 

De VNSG, Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers, heeft een nieuwe voorzitter: Willem-Jan van Tongeren. Hij treedt in de schoenen van Jan-Willem van der Meere, die deze positie vier jaar heeft bekleed. Daarnaast verwelkomt de SAP-gebruikersclub een nieuw bestuurslid: Richard van der Laan.

Willem-Jan van Tongeren (49) is werkzaam als directeur IT Business Support bij PostNL. Hij is binnen de VNSG al enige tijd actief als voorzitter van de focusgroep SAP Business ByDesign. Verder is hij bij het postbedrijf betrokken geweest bij de migratie van on-premise-toepassingen naar cloud-oplossingen van SAP. 

Richard van der Laan (49) bekleedt de functie financieel manager binnen Air France-KLM waar hij onder andere een SAP S/4HANA-programma heeft geleid. Hij speelde eerder een rol bij de internationale SAP-gebruikersgroep SAP Airline Innovation Summit.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7101433). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!