Managed hosting door True

Integrator Yenlo stapt in bij Afas-expert Fides

 

Ketenintegratiespecialist Yenlo neemt in het kader van een strategische samenwerking een belang in Fides. Deze Afas-dienstverlener uit Houten kan met de kennis en expertise van api- en esb-technologie van Yenlo klanten uit de zorg en onderwijs op integratiegebied beter ondersteunen.

Yenlo ontwikkelt zijn oplossingen op basis van opensource-middleware-technologie van WSO2. Het bedrijf uit Schiphol-Rijk haalde eind 2018 investeerder Holland Venture aan boord om verder te groeien en de dienstverlening uit te breiden. Door zelf nu te investeren in Fides kan Yenlo zijn integratie-oplossingen aan een bredere klantenbasis leveren. 

Fides - 23 man sterk - is een dienstverlener op het gebied van de bedrijfssoftwareleverancier Afas uit Leusden. Het bedrijf biedt voor deze software integratie-, migratie- en functioneel beheerdiensten aan. Fides claimt de afgelopen jaren ruim vierhonderd klanten uit de zorg- en onderwijssector te hebben gemigreerd naar het Afas-platform. Daarbij speelt het aanbrengen van een integratielaag tussen de enterprise resource planning (erp)-software van Afas en meerdere elektronische patiënt- en cliëntdossiers een essentiële rol.   

'Door de samenwerking met Yenlo zijn wij in staat onze migratie- en koppelingentechnologie te verbeteren', stelt algemeen directeur Sander Post van Fides. In zijn ogen vullen de twee bedrijven elkaar goed aan: Fides vanuit de functionele integratiehoek en Yenlo vanuit de technische integratiehoek. 'Daardoor kunnen wij bijblijven met de groeidoelstelling van Afas in de zorg- en de onderwijsmarkt. Ook kunnen wij andere koppelingen aanbieden aan onze klanten, zoals die met landelijke voorzieningen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7062466). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.