Managed hosting door True

Aptean neemt Dynamics-aanbieder DIN Solutions over

 

Aptean (erp- en supplychainsoftware) gaat DIN Solutions uit Maastricht-Airport overnemen, een leverancier van cloudsoftware voor middelgrote fabrikanten van dranken en voedingsmiddelen. DIN biedt die sector enterprise resource planning (erp)- en customer relationship management (crm - klantrelatiebeheer)-oplossingen, gebaseerd op het Microsoft Dynamics en Dynamics 365-platform. Het bedrijf is behalve in Nederland ook in België actief.

Aptean nam recent ook Schouw Informatisering over. DIN Solutions, opgericht in 1982, vult die acquisitie mooi aan. Het Maastrichtse bedrijf biedt oplossingen om data te stroomlijnen, efficiënt te verwerken en een transparantere voorraadketen (supply chain) te realiseren. Verder versterkt deze acquisitie de mogelijkheden van Aptean voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, breidt het zijn SaaS-aanbod uit en vergroot het zijn geografische bereik.

De topman van Aptean, TVN Reddy, wil wereldwijd de toonaangevende leverancier van enterprise management software voor voedingsmiddelen- en dranken organisaties te worden. Hij richt zich vooral op het middensegment, het terrein waar ook DIN Solutions actief is.

Aptean heeft meer dan 4.100 klanten in 54 landen. Het bedrijf is ook actief in onder meer de financiële sector, gezondheidszorg, biotech en de farmaceutische sector.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6954954). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!