Managed hosting door True

Visma neemt hr-softwareleverancier Nmbrs over

 

Overname samenwerking akkoord partnership

De Visma Group doet opnieuw een overname in Nederland. De laatste acquisitie is Nmbrs, een in Amsterdam gevestigde leverancier van hr- en payrollsoftware. Met deze transactie versterken de Noren hun leidende positie in Nederland op dit gebied. Het overnamebedrag wordt niet bekendgemaakt.

Nmbrs, opgericht in 2007, is actief in Nederland, Zweden en Portugal. Het bedrijf heeft circa honderdtwintig medewerkers. Voor zo’n tweeduizend klanten in de accountancysector en op de zakelijke markt worden maandelijks 920.000 verloningen gedraaid met de gelijknamige software. Elke maand verwerken 160.000 bedrijven meer dan 1 miljard euro aan transacties met behulp van Nmbrs. 

Michiel Chevalier, oprichter en ceo van Nmbrs, zegt: 'De samenwerking met Visma geeft ons zowel nationaal als internationaal nog meer armslag om ons platform verder uit te bouwen.' John Reynders, de van Microsoft afkomstige landendirecteur van Visma Nederland: ‘Met de toetreding van Nmbrs tot de Visma Group vergroten we de keuzevrijheid en waarde voor onze klanten in de zakelijke markt en de accountancysector binnen ons hr- en payroll-portfolio.'

Nmbrs zet de bedrijfsactiviteiten als zelfstandige organisatie voort onder de huidige naam. Ook zijn er geen wijzigingen in het management. Het softwareaanbod in Nederland omvat oplossingen voor financieel beheer, hrm, inkoop en e-overheid. Naast Visma Connect en Visma Software zijn ook bekende organisaties als Visma Raet, Visma Roxit, ProActive, Davilex, Visma Idella, Dotweb, HR2day, PinkWeb, PlusPort, VerzuimSignaal, Circle Software, Onguard, Visionplanner en IntraData onderdeel van de Visma-groep.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6927577). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.