Managed hosting door True

Adapter inruilactie iWay

 

iWay Software is een omruilactie gestart die gebruikers van adapters van Neon Systems, Attunity, Actional, Taviz, en Striva Software de mogelijkheid biedt deze in te ruilen voor het iWay Universal Adapter Framework.

Het iWay Universal Adapter Framework is een uitgebreide en volledig geïntegreerde suite van meer dan 200 data-, applicatie- en technologieadapters. Adapters zijn softwaretoepassingen die ervoor zorgen dat informatiesystemen met elkaar kunnen ‘praten’ en data kunnen uitwisselen. De overstap naar een iWay configuratie geeft een waardevermeerdering van meer dan 50 procent ten opzichte van hun huidige producten. ’Bedrijven hebben om tactische redenen geïnvesteerd in afzonderlijke adapterproducten. Nu staan ze voor het probleem dat ze beschikken over beperkte toepassingen die niet goed zijn in te passen in een architectuur voor bedrijfsbrede integratie,’ zegt Maarten Spijkers Marketing Manager iWay Software. ’Daar komt nog bij dat veel van de aanbieders van adapters in financiële problemen verkeren of zich moeten aansluiten bij andere bedrijven om te overleven. Klanten en hun investeringen lopen daardoor risico. Wij zijn er stellig van overtuigd dat onze inruilactie het onze klanten gemakkelijker maakt over te stappen op een completer adapteraanbod.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/689). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.