Managed hosting door True

Unit4 stoot Verzuimsignaal af aan Visma

 

Verzuimsignaal, een onderdeel van Unit4, wordt overgenomen door het Noorse softwareconglomeraat Visma. Het bedrijf uit Hengelo startte in 2006 onder de naam I-Signaal en levert software voor verzuimregistratie. Visma versterkt met de acquisitie zijn portfolio op het gebied van verzuimmanagement.

Unit4 stapte in 2008 in bij I-Signaal; sinds een aantal jaren was het bedrijf onder de naam Verzuimsignaal onderdeel van Unit4. Het levert een software-samenwerkingsplatform voor iedereen die betrokken is bij verzuimmanagement. Visma noemt dit 'een zeer strategisch gebied'; de Noorse softwaregroep streeft er naar oplossingen te bieden voor werkgevers, arbodiensten, bedrijfsartsen en verzekeringsmaatschappijen.

Voor Unit4 behoort de activiteit niet meer tot zijn kernproducten en past het beter bij Visma waarbij  verzuimmanagementsoftware een van de strategische commerciële activiteiten is. 'Verzuimsignaal is een belangrijke speler in dit veld; door de combinatie met Visma kan de innovatiekracht worden versterkt en kan de groei worden versneld', aldus een woordvoerster van Unit4. 

Verder past de overname van Verzuimsignaal goed in de algemene strategie van Visma om zijn activiteiten op het gebied van administratieve software in Nederland verder uit te breiden. De transactie is de elfde acquisitie in korte tijd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6829946). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.