Managed hosting door True

Microsoft beloont Cegeka voor beste partnerinfra

 

Award cegeka-dsa

Dynamics Empire Online (een SaaS-oplossing van Cegeka-dsa voor de vastgoedsector) is tijdens Directions EMEA, een evenement voor Microsoft-partners, bekroond met de award voor de beste partnerinfrastructuur. Cegeka-dsa krijgt de prijs voor de manier waarop het ontwikkelproces van Dynamics Empire Online is ingericht.

Cegeka-dsa is een van de eerste partners met een erp-oplossing op basis van Microsoft Dynamics 365 en zegt er trots op te zijn dat het gevraagd is haar ervaringen te delen met de partnergemeenschap tijdens Directions EMEA. Dynamics Empire Online werd voor het eerste uitgerold bij Woonstichting Valburg in Gelderland, eerder dit jaar. Het pakket is erop gericht om vastgoedprocessen te vereenvoudigen en te versnellen en de dienstverlening aan bijvoorbeeld huurders te verbeteren. 

Woonstichting Valburg had Dynamics NAV 2017 in gebruik en verving deze met Dynamics Empire Online. Dit erp-product heeft Cegeka-dsa in samenwerking met Microsoft-ontwikkelaars ontwikkeld en biedt naar eigen zeggen een integraal product voor vastgoedbeheer. Het bestaat uit acht modules, waarvan de kern is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central en de marktstandaarden Vera en Kovra.

De oplossing wordt middels een SaaS-model aan Woonstichting Valburg aangeboden. De onderliggende infrastructuur, middleware, toepassingssoftware en -gegevens van Dynamics Empire Online bevinden zich in de Microsoft cloud. Cegeka-dsa en Microsoft beheren de software en hardware en zorgen ervoor dat de gegevens beschikbaar en beveiligd zijn.

Directions EMEA

Directions EMEA is een conferentie voor Microsoft Dynamics 365-partners. Het drie dagen durende evenement in Wenen werd dit jaar bezocht door bijna 2500 deelnemers uit vijftig verschillende landen en het is daarmee de grootste Microsoft Dynamics 365-beurs van Europa. Centraal staat het delen van kennis om de ontwikkeling van Dynamics 365 en de daarop gebaseerde partneroplossingen te versterken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6820413). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.